10 redenen om naar LABELS EN MEER te gaan

 1. Professioneel advies
  Het vervangen van uw apparatuur en software is een investering. Labels en Meer heeft een ruime keuze aan producten en voor iedere wens een oplossing. Maak gebruik van ons professioneel advies.
 2. Uitgebreid assortiment
  Ons complete assortiment bestaat uit hoogwaardige merken van toonaangevende fabrikanten en wordt steeds aangevuld met nieuwe producten.
 3. Specialistische vakkennis
  Labels en Meer specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn daarom een enorme informatiebron op het gebied van technische kennis en de vele mogelijkheden en toepassingen van de laatste mogelijkheden toegespitst op uw wensen.
 4. Proefmateriaal
  We beschikken over een grote hoeveelheid proefmateriaal om u te inspireren en u te ondersteunen bij uw keuze. Wij stellen dit graag ter beschikking om zelf te beoordelen. Uiteraard staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.
 5. Adviserend gesprek
  Wij geven graag vrijblijvend advies over alle aspecten van het optimaliseren van uw printproces. Softwaremogelijkheden, media en supplies alsmede Hardware advies.
 6. Demo as a service
  Wilt u ook overtuigd raken? Een demonstratie van de Hard- en Software is mogelijk. de koffie staat klaar. Uiteraard is het ook mogelijk om een inventarisatie te doen bij u op het bedrijf.
 7. Plaatsingsservice
  Tegen een geringe vergoeding per product Installeren en instrueren wij bij u op het bedrijf alle Hardware en Software. Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige installatie en correcte werking. U kunt direct aan de slag!
 8. Aftersales
  Heeft u bij ons producten gekocht en veranderd er iets in uw situatie waarbij u advies of hulp nodig heeft? Geen punt, Wij vervullen deze rol graag voor u op een professionele wijze. Zoals u gewent bent!
 9. Verhuurservice
  Heeft u tijdelijk apparatuur nodig?
  Wij beschikken voor u over de juiste middelen die u tegen een kleine vergoeding huren.
 10. Lease uw apparatuur
  Wilt u liever leasen dan kopen? Geen probleem. Tegen voordelige vaste tarieven beschikt u voor een vaste periode over deze apparatuur. En is deze periode voorbij.. Dan vervangen we de apparatuur voor nieuwe. Zelfs een servicecontract is inbegrepen!