Aankoopbegeleiding

De markt is in beweging en veranderd in razend tempo. Veel verschillende merken, nog meer verschillende leveranciers. Graag adviseren wij u over de verschillende technische en contractuele mogelijkheden op het gebied van uw printerpark. We maken concrete kostenbesparingen op uw afdrukapparatuur inzichtelijk, en verbeteren de printfaciliteiten voor uw medewerkers.

Labels en Meer stelt in samenspraak met u het wensen en eisen programma op. U heeft slechts één contact persoon: wij voeren de onderhandelingen met de in samenspraak geselecteerde printer leveranciers en presenteren u de verschillende oplossingen. Hierdoor bewaakt Labels en Meer uw offerte traject en kunt u daadwerkelijk “appels met appels” vergelijken. Indien gewenst kunnen wij uw offerte traject anoniem uitzetten, uw identiteit maken we enkel bekend aan de leverancier van uw keuze.

Gegarandeerd de best passende oplossing voor de laagst mogelijke kosten. Omdat wij u veel werk uit handen nemen, kunt u tijd besteden aan andere projecten. Uw project is bij Labels en Meer in goede handen!