Software

U zoekt de perfecte oplossing voor het aansturen van uw printers en het opmaken van uw labels.

Er worden legio mogelijkheden geboden in de markt, maar uw keuze moet goed gefundeerd zijn. De invloed hiervan op uw organisatie is groot. Maar waar te beginnen en waar moet u op letten?

Labels en Meer biedt u de helpende hand. Wij kunnen u het gehele traject uit handen nemen Graag praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden in uw marktgebied.

Uw huidige situatie, wensen en eisen worden in kaart gebracht, leveranciers worden met elkaar vergeleken en een keuze wordt gemaakt.

Ook voor integratie binnen ERP / SAP / Navision applicaties of non-windows systemen als AS400, bieden wij dé oplossing. Geen restricties meer van data output en specifieke merken labelprinter, maar uw wensen toegepast in de praktijk.

Wilt u uw labels ongeacht waar u zich bevindt kunnen printen met de beschikbare apparatuur? Geen probleem. Wij leveren een unieke Cloud labeloplossing, waarbij wij uw labels en de service beheren tegen vaste, aantrekkelijke abonnementskosten.

Labels en Meer voorziet u van praktisch advies tot en met implementatie, maar biedt ook trainingen op maat voor kennisoverdracht om zelfstandig aanpassingen door te voeren of nieuwe labels aan te maken.

En komt u er even niet uit. Wij staan voor u klaar om vragen te beantwoorden.